Skoddekveld
Når skodda lettar i fjellet kan ein få seg nokre riktig flotte stunder med vakkert lysspel og fine fotomotiv. Men det er dette med å vere der til rett tid då.
Utstyr
  • Nikon F3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger246
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_66375} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Venche J.

Stemningsfullt Reidar.

Du er alltid på steder til rett tid. :)

Wenche.
Stig B.

Jeg tror ikke det er tilfeldigheter som styrer dette for deg lenger, jeg har sett så mange bra tåkebilder. Det virker som du går i tåke :-), når du skal ta bilder. Det ser jo ut som du har turkamerater med deg også. Det er vel fra din kjære Hundeidtid dette, ut over storfjorden mot Sula og Hareid.
Mvh Stig
Ann C J.

Nydelig stemningsbilde! Godt komponert.

Mvh Ann J
Inger Anne Maritsdotter V.

Skikkelig fint stemningsbilde dette,det gjorde seg med den personen som sit der og skuer utover;)
vh IAV
Hans Petter G.

Flott himmel og lys over vannet. Spennende diagonal taggete siluett. Dette var flott på alle måter.
Wigdis W.

Jepp, alt stemmer..det er sånne bilder man drømmer seg bort i...og ønsker at m,an hadde vært der sjøl..gleder meg til vår og sommer, for da blir det Sunnmøre ''all over'' for meg...heldigvis ikke så langt unna!
Rolf S.

Jeg henger meg det andres positive omtale, du har en egen evne til og fange fine stemninger, forsett med det.
Mvh Rolf
Reidar N.

Takk for fine kommentarer. Stig: Dette er ikkje på Hundatinden men på nabofjellet Skopphornet som er heimefjellet mitt. Turkameraten denne gongen er meg sjølv. Bildet er tatt med sjølvutløysar. Ellers er utsikten som du seier Festøykollen i midten, Hareid bak og Sula til høgre.

Reidar
Avsluttet .

Her Reidar, fint motlysbilde igjen dette, men ikke av dine beste etter min mening. Jeg inbiller meg at bildet ville vunnet mye på om du pekte kameraet noe ned slik at det utbrendte partiet rundt solen ble borte, og du selv(?) ble sittende litt lenger opp i venstre hjørne...

Du har virkelig fått frem høydefølelsen i bildet, er det Huneidtinden som Stig nevner eller Skopphornet ?

-Geir
Avsluttet .

Ooops, du svarte visst på noen av spørsmålene mine mens jeg skrev dem Reidar ...

-Geir-
Reidar N.

Du har kanskje rett Geir, dersom noko kan kallast rett innan foto då. Slik eg tenkte med komposisjonen var at det lyse partiet var sterkt med på å markere den diagonale mørke skya. Dessutan er eg redd for at dei svarte partia i eit siluettbilde skal dominere for mykje.
Det eg sjølv ikkje er så fornøgd med er at personen(eg) sit mot ein litt for mørk bakgrunn (på min skjerm ja).
Så absolutt grunnlag for diskusjon dette,sjølv om det ikkje er noko mål å vere einige. Bildet er så absolutt ikkje av mine personlege favorittar, men eg synest sjølv at stemninga er OK.(var i alle fall det når kameraet gjekk av)

Reidar
Avsluttet .

Om noe er rett ellert galt innen foto kan vel diskuterast, men den ''kroppen'' som sit der ute på stupet må vel kunne kallast gal :-)

-Geir-
Reidar N.

Fekk lyst til å rette litt på det siste utsagnet: Galskapen ligg oppi hauda den Geir. Du skulle berre visst kor mange lykkelege stunder galskapen har gitt meg. Den har eg mykje å takke for. Er vel på god vei du også, eller???

Reidar
Avsluttet .

Jau, eg har nok fått den diagnosen eg og nokre gonger den siste tida etter nokre våkenetter ute i haustkuldå på jakt etter ''ljoset der oppe''. Men kvifor være ''normal'' når ein er lykkeleg som GAL !?!

-Geir (på nynorsk)-
Sidsel A.

Bildet ble spesielt fint med personen som satt der, nesten som en del av fjellet - og ellers den flotte stemningen, lyset - ja, det hele.
mvh Sidsel
Inger-Lise S.

Hei Reidar! Gal? Ja,da tror jeg at jeg har lyst å være gal jeg også (men,hvem vet..;-) ) om galskapen får fram slike bilder! Du har fått formidlet stemningen veldig godt her.Dramatiske flotte skyer,fine farger og lys! Og nok et godt bilde fra ''tindebestigeren''! :-)
Hilsen Inger-Lise
Reidar N.

'Tindebestireren'' ja! Kritikarane her på dotten fekk vel ei stund intrykk av at eg gjekk og vassa oppe på denne myra mi heile året, så no håpar eg at det er bevist at eg endeleg har klart å trekkje bakføtene ut av gjørma og opp i fjellet. Det er faktisk oppe i høgfjellet eg likar best å farte. Takk for kommentarer Inger-Lise og dåke andre.

Reidar
Turid L.

Kjempebra stemning her.
likte dette bildet godt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu