PÅ REIS
Kvinna som haikar og personen som ligg i kista er begge på reis. Kanskje er det for mange element i bildet. Det er noko eg ikkje kunna gjera noko med, men eg følte det likevel låg noko i dette motivet.


Utstyr
  • Canon EOS D-60
  • Canon Ultrasonic zoom 16-35 mm
  • Brennvidde16mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119226} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Fredrik T.

Jeg skjønner hvor du vill, med meningen. Men jeg tror du ville få en litt bedre virkning, om du hadde fått med deg hele ''lik'' bilen, samtidig so du hadde beskjært bort mer av huset på høyreside.

Ellers ett veldig bra øyeblikks bilde.
Kolbein S.

Enig med FT, blir litt mye lixom.. synes og d er litt vel forstyrrende med jenta som blir ''klipt'' av skiltet..

Merkelig måte og frakte lik på forresten...

K
Avsluttet .

øyeblikksbilder kjem ikke tebake igjen, men man lære nokka te seinere.

Jeg likte bildet jeg, en må aldri lukke øya for sånne her ting, selv om det er mange andre med kamera som ikke ser slike her situasjona, og som heller ikkje klare å fange dem opp før den er borte igjen...

sånne her bilda e kontraster me stor K
Dagrun S.

Tusen takk til dykk alle.

Trond Kenneth, du har heilt rett. Bildet du plutseleg ser kjem ikkje tilbake. Og eg veit at ikkje alle ein gong hadde ''sett'' eit slikt motiv. Eg synest faktisk motivet var for bra til å halda det for meg sjølv utan å visa det til nokon.

Så til Kolbein. Heilt rett at det er dumt at jenta blir klipt inn i skiltet. Dette reagerte på sjølv, men du kan ikkje i slike situasjonar be folk om å flytta seg for at du skal få eit perfekt bilde. Ikke snakka vi samme språk heller.

Fredrik, eg ville så gjerne ha hatt meir av bilen, men saken er at det stod ein buss parkert heilt inntil likbilen. Eg har faktisk tatt bildet ut av vindauget på bussen, men eg kunne heller ikkje be sjåføren flytta bussen for han var dirigert dit for at han ikkje skulle skapa trafikkproblem. Så det vart take it or leave it for meg. Vanlegvis er eg veldig obs på kva som skal eller ikkje skal vera med i bilde, men denne gongen blei det berre slik. Eg har òg etter innlegga her prøvt å kutta husa på høgre sida, men følte då at eg kanten kom for tett innpå kista og at det blei for tungt liksom på høgre side. Tenkte ei stund på å kutta bilden på venstre side - men valde likevel å gå frå dette.

:-)
D@grun
Fredrik T.

Ja det er sant at man bare får en sjanse, men med de middlene du sier at du hadde, ble dette et bra bilde. Kunne kansje tenkt meg å gå ut av bussen..
Men en slik situasjon, kommer sansynlig vis bare en gang i livet, i allefall for de som oppholder seg på denne siden av versen som vi er.

Veldig bra!
Dagrun S.

Tusen takk. Ved å stå inni bussen kom eg opp i rette høgde. Ute av bussen ville eg ikkje klara å få det til, med mindre eg gjekk på andre sida av vegen (bussen stod for tett inntil bilen). Då ville eg ikkje fått kista i same posisjon, og slett ikkje med blomstrane som ligg bak i bilen. Har vel dett dei gjennom bilvindauget? Tok eit bilde til like etterpå, men då var ikkje motivet heilt det same. Dette ble klart det beste bildet av dei to som eg tok. Er eller samd i at det kunne blitt eit langt betre bilde viss eg hadde fått lov å regissera det sjølv.

:-)
D@grun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu