Tv'en tar søstra mi!!
Jeg satt og eksprimenterte litt med lang lukkertid og blitz, og dette ble ett av resultatene.. Synes det ble litt stilig, og jeg synes det beskriver godt hvordan man blir slukt inn i tv'ens verden. Er klar over at bildet er litt utbrendt på veggen, men jeg greide ikke gjøre noe med det...
Jeg er også klar over at bildet er litt skjevt...
Utstyr
  • Fuji finepix s1 pro
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetJeg har ikke manipulert dette bildet i photoshop!
    Blenderen og lukkertiden jeg hadde da jeg tok dette bildet, men lukkertiden var veldig lang, og blenderen høy. Blitz brukte jeg også, for å ''fryse'' noe i bildet,selvom jeg ''dro'' det ut...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger892
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_37116} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Otto S.

Hehe=) Veldig god illustrasjon av hvordan TV`en sluker våres oppmerksomhet...
Du ser jo selv at bildet er litt utbrent på veggen og at det er litt skeivt, så da er det ikke så mye mere å si..
Ha en fin dag!
Otto Stormyr
Avsluttet .

Enig med Otto!

Mvh OHH
Christine S.

Koss fekk du til det? Eg syns det var et bra bilde, men når otto sier det, så er det kanskje litt skjeivt..
Mehrzad G.

Bra idé, men dårlig løst teknisk.

mvh Mehrzad
Avsluttet .

Poltergeist II
snyggt, kul idé och visar att experiment ofta leder till ny kunskap. Syrran din måste ha varit helt fångad av TV´n eftersom hon inte är det minsta oskarp. Bra ordning på henne!
Rune Edvin H.

God formidling av standard TV-vaner. Det ser en gang ikke ut som om søstera di har lagt merke til at du brukte blitz. Hvis målet er utstillingskvalitet, må du nok trene litt mer på teknikken, men bildet er en bra skisse av en god idè.
Rune
Amy Ø.

hei alle sammen! Takker for alle kommentarene jeg har fått! synes det er veldig morsomt å høre hva dere mener om bildet mitt. Tror jeg skal øve litt mer på bedre utførelse av ideen min, også kanskje jeg legger ut en nytt bilde seinere...
Avsluttet .

artig ide,greit perspektiv.du har fått med de fleste tekniske feilene du har gjort selv,og det e jo flott :)men hvor kommer disse lysstripene fra?er det armer/ben/vifting med lommelykt?
for øvrig er det hyggelig å se folk fra medier & komm. på vgs. her inne,vi er i samme båt :)
Amy Ø.

Hei Henning! takk for kommentaren. lysstripene i bildet kommer fra de lyse stripene på buksa til søstra mi og fra genseren hennes. Jeg har bare ''dratt'' bildet til siden etter blitzen var utløst.. slik fikk jeg til disse stripene..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu