- Misty -
Driver fortsatt og tester kameraet mitt, og her er da et bilde av katta mi! :) den lille katten jeg har bilde her fra helt i begynnelsen når jeg begynte å legge ut bilder her på dotten, har nå vokst seg en del større, og her er et ''katteportrett'' av henne. Her sto hun for et sekund rolig og hadde oppmerksomheten på noen fugler som dreiv og krasla i skogen noen meter unna! :)
Utstyr
  • canon EOS 300D
  • 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger295
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_98929} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Camilla H.

Fint bilde Amy!!
Øynene er skarpe og fine, fargene duse og bakgrunnen uklar
Anniken S.

Hei Amy
Aller først, bildet er skarpt og eksponeringen er upåklagelig.
Alt det tekniske sitter som det skal, men jeg stusser litt på komposisjonen. Den blir litt kjedelig. Katten er nydelig og jeg elsker katter (har to selv) Syntes bare at du skulle ha valgt en litt mer spennende positur på katten....
En katt som gjesper, klatrer i trær eller gjør andre sprell er mer spennende å se på enn en statisk katt.
Du får ta på deg listeskoene og følge etter katten din en dag *S*
Amy Ø.

ja, du er inne på noe der Anniken. :) hadde nok vært litt kulere med et tøft uttrykk. Og jeg venta på det. men hu gadd bare ikke. Hu sto rolig i et par sekund, før hun så at jeg fulgte etter henne, og da gikk hun under terrassen og gjemte seg.. Men jeg må prøve på nytt en annen dag, så kanskje pus vil lage noen tøffe uttrykk til meg da :) hehe.. :)
Grunnen til at jeg synes dette bildet var fint, er fordi jeg synes øynene hennes står så fint til den grønne bakgrunnen! :) Ha en fin dag alle sammen! :)

-amy
Ann F.

Kan være enig i at det er et statisk og ganske ordinært kattebilde, men det har likevel et lyspunkt som du selv nevner: øyenene til katta faller fint inn i bakgrunnen fargemessig. Øyet er skarpt som seg hør og bør.
Jeg har følgende forslag til forbedring: beskjær fra toppen til like under de ørehårene i øvre venstre hjørne som går skrått nedover. En så liten del av et øre distraherer. Kanskje litt mer fargemetning og jobbing i levels eller curves kunne gitt mer glans og smell i pelsen?
En litt mindre blender ville også gitt skarp snute.
Summa summarum: pent, rent katteportrett med rom for enkelte forbedringer. Vil neppe lage kattefotograferingshistorie. Men vi som er glad i katter tar stadig slike bilder. Jeg gjør det også.
Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu