.....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger289
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8565} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Godt forsøk, men ikke godt nok...
Istapper som henger ned fra taket i en gammel tunnell over et togspor. Det hele er gjort om til negativ og snudd opp-ned.

Gjør det litt vanskligere neste gang, kompis!
Håkon, detektiven, brukte under ti tastetrykk i PS for å avsløre deg...

Men ved første øyekast skal jeg innrømme at det ser ut som et Tolkien-landskap. Eller kanskje en steinalder skateboard-ramp med farlige pigger som dreper huleboer-skaterne?
Tom Henning B.

Spiller det egentlig noen rolle hva bildet opprinnelig forestiller? ''...under ti tastetrykk i PS for å avsløre''. Kan godt hende JRB har tenkt at han vil kamuflere hva han har tatt bilde av, men kan det ikke like gjerne hende at han bare gjorde sine ''ti tastetrykk i PS'' for å se om det dukka opp noe interessant? I don't care. I alle tilfelle er det vel resultatet som teller.

Noen ganger kan denne effekten være spennende. Her virker det ganske platt. Sorry.
Avsluttet .

Ganska trevlig bild..
mvh/gunte
Reginald H.

I like this very much mostly because it creates an illusion of scale. Is this really what it appears to be or a dramatic landscape picture of a valley 3km wide?
Avsluttet .

THB: Jeg gir jo cred for at det også kan ligne på et Tolkien landskap, men i dette tilfellet ble det en altfor enkel illusjon etter min smak. For all del: det er gøy å se kreativt arbeide, noe dette absolutt er. Men bildet var faktisk mye bedre og mer interressant etter at jeg ''avslørte'' det.
Han har neppe brukt mer enn ''ti tastetrykk i PS'' han heller, men det sier mer om PS sin fortreffelighet som verktøy enn om resultatet.
Jeg føler på meg at dette kan føre til en lang diskusjon. Så jeg sier bare:
Jeg både liker og ikke liker bildet. Den ''analyserende'' delen av meg syns det blir litt slett og døllt, mens den ''musiske'' delen syns dette er tøft og fantasifullt. Take it or leave it!
Thorfinn B.

JA!!! trur denne vil gjøre seg best på en stor kopi.

thf
Carsten A.

Uinteressant om noen kan gjette eller resonnere seg til hva dette og andre motiv egentlig ''ER''.

Bildet gir et litt trolsk inntrykk, særlig om det beskjæres endel oventil. Inntrykket blir kanskje ikke så varig, det er så.
MVH CA

Magnus Knutsen B.

Dekorativt..

Det hadde helt sikkert gjort seg som en stor kopi på veggen. At folk gjetter og resonnerer seg til hva dette er må jo være positivt. Det viser at bildet setter i gang tankene, men jeg savner en litt mer forankrende tittel.
Jan Rune B.

Har egentlig ikke prøvd å kamuflere hva det er, synes det er uvesentlig, jepp HM du har rett. Et positivt bilde den rette veien kommer kansje.
Det eneste PS jeg har er Paintshop.

JRB ::)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu