Tøff gla jente
Utstyr
  • Nikon f-70
  • Nikkor
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/16
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger839
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_79533} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roy E.

Artig bilde av en liten solstråle!:)
-Roy
Frøydis A.

Kjempestilig! man skal tidlig krøkes som god modell skal bli! :) Hun har det allerede inne. Sjarmerende og tøff, og tommelen på innsiden av bukselinningen.. Jeg har vært inne på tanken om å ta noen fargerike bilder av min niese på samme alder, med hvit bakgrunn. Kan jeg spørre hva du har brukt her? Vanlig hvitt lerrett? Utfylningsblitzer..? Er litt ''grønn'' når det gjelder studiofotografering, og har lyst til å prøve litt og lære litt :)
Forøvrig syns jeg bildet gjorde seg godt i sort/hvitt. Et herlig og litt uvanlig barnebilde :)
:¤ -Frøydis
Frøydis A.

Hm, ser jo nå at du jobber som fotograf :) Da har du sikkert brukt slaver og det som er.. men har du likevel noen tips til en amatør som vil lage et ''engangs-hjemmestudio''..?
Klem-Frøydis
Heidi-Beate L.

Takk for komentarene.
Tror kanskje at det kan blir vanskelig å få til helt hvit bakgrun i et ''hjemmestudio'', men du kan jo hjelpe til litt i et fotoprogram etterpå hvis den ikke skal bli helt hvit.
Bakgrunnen jeg bruker her er en 3x11 m rull med papir. Du kan sikkert få kjøpt en slik gjennom en fotobutikk. De koster litt under 1000 kr inn til butikk. Ellersk kan du jo finne en helt hvit vegg ute når det blir vår og fint lys. Så lenge du ikke har studio lamper, så vil jeg tro det blir vanskelig som sagt.
Teknikk er foresten ikke min sterke side, så det er helt sikkert andre er på dotten som kan komme med bedre tips. Prøv på diskusjoner.
Lykke til Heidi-Beate
Lars L.

Tøff lita dame. Fin blanding av lekent og oppstilt uttrykk.
Jeg synes kanskje det virker litt grått, men det er mulig jeg blingser.
Lars-Anders M.

Bra portrett.
Hege K.

Koselig bilde, men jeg synes også det er litt for grått. Og så er det noe ''grums'' på den hvite bakgrunnen enkelte steder.

:-) Hege
KG S.

ha ha vad sött, en liten fotomodell wannabe... kjempesøt! Stå på!
Brita Helen E.

Jo,dette var virkelig ei tøff,lita jente... Bildet virker en smule grått..iallefall på min skjerm... Men et herlig bilde uansett:)

Mvh Brita...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu