Havmannens utsikt
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon 18-55 EFS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger279
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_327432} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Thorbjørn R.

Spennende motiv - og flotte farger på både himmel og hav. Jeg ville nok plassert havmannen litt lengre ut til høyre.

Mvh Thorbjørn
Arild P.

Dette var ett spessielt bilde fra mo i rana? Jeg trodde med en gang at dette var fra stavanger området. Her har vi slike figurer plassert rundt om kring i distriktet. Jeg viste ikke at kunstneren hadde hvert rundt ellers i landet og plassert ut slike figurer.

Du har en interessant komposisjon med figuren som en flott forgrunn der han ser utover fjorden... Ville tatt bilde slik at mannen ble plassert mer i nedre høyre hjørne. Da ville du fått en fin diagonal opp mot venstre hjørne som ville ledet blikke i den retningen som mannen ser.

Eller så synes jeg du har ett fint lys i bilde ditt. Skyene er med å skape en fin dybde.

Arild
Avsluttet .

Komponert rundt et kvadratisk utsnitt med figuren i sentrum. Ville særlig beskjært bort verftet til venstre. Ellers et bra bilde med fine toner.
Hilsen JFR
Aina s.

Jeg synes kompen er veldig bra, men synd med industriområdet som er litt forstyrrende. Bra sug innover i bildet. Kjempeflott !

Mvh Aina
Ole Kristian A.

Tusen takk for fine og konstruktive kommentarer. Arild: Jepp, bildet er fra Mo i Rana, og jeg er enig med deg om at jeg skulle stått mere til høyre slik at jeg hadde fått med meg ''synsretningen'' til havmannen, og kanskje som Aina sier, fått bort Jernverkskaia :o)
erika gohde s.

Flott lys og spenning i bildet. Kan ikke få bestemt meg om jeg liker at industri detaljene i venstre siden er med eller ikke. Er det en av skulpturene til Antony Gormley vi ser? I så fall visste jeg ikke han har en i Mo i Rana også.
Mvh Erika
Lars-Anders M.

Herlig bild. Her stemmer det meste.
mvh
LAM
Ole Kristian A.

Ja Erika: Takk for kommentar og japp, det er AG som har laget Havmannen :o) Lars-A Moskull.. takk for fin komentar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu