I blåveis skogen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger358
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250858} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Ivar B.
Hei Magnus! Har vært innom dette bildet noen ganger i går kveld og i dag. Ville rett og slett sove litt på det:-) Jeg liker mye ved dette bildet. Jeg liker vårstemningen det formidler. Her formidles rett og slett ''nytt liv av daue gror'' Det visne brune bladet på vei mot full nedbryting, med herlig vårlig energi og liv i bakgrunnen både gjennom blomst, men også gjennom det litt skarpe vårlyset som prøver å trenge gjennom. På den måten blir bilde en fin skildring av naturens prosesser og årstidsvariasjoner. På samme tid er det en fin symbolikk i bildet ditt synes jeg. Det jeg er litt mer usikker på er om øyet får nok hvile. Våren er energi og livskraft, og på sett og vis synes jeg det passer at bildene ikke blir for enkle og rene. Vet ikke om du er helt enig med meg, men jeg ville valgt å gjøre et lit kutt i toppen på det øverste kronbladet, slik at kuttet ligger litt over det øverste kronbladet på høyre side. Jeg synes dette blå feltet i toppen trekker litt mye oppmerksomhet. Dersom du kutter der synes jeg dette fortsterker formen på det blå i bildet. Det får en sterkere form av blåveis/blomst. Jeg mener dette gir en litt tydeligere form slik at blikket holdes noe mer. Du kan iallefall se på det, og om du ser tanken min. Mvh Ivar
Anne-Lise S.
Ivar sier i grunn det aller, aller meste her, så jeg hiver meg på hans kommentar som er utfyllende og detaljrik. Jeg ser også det samme som Ivar; et kutt i topp for å fremheve blåveisens form i det halvråtne løvet. Tror som Ivar, at det vil forsterke følelsen av blåveisblomstens form. Det er ikke langt unna en abstraksjon dette her.

Anne-Lise
Rolf S.
Hei.
Her har du tatt på deg ''Magnus-blikket'' og skapt noe orginalt igjen.
Ikke mange jeg vet om hadde kommet på denne løsningen. Og jeg synes det blir spennende.
Men jeg må innrømme at uten tittelen hadde jeg nok vært en smule forvirret.
Mvh Rolf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu