Utlagt sjarm
Revyen ''Utlagt sjarm'' består av personale ved Buskerud Sentralsykehus hvor bildet også er tatt.
Bildet inngår i albumet Praksis i DTBB -
Utstyr
  • Canon d60
  • 28-80
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger799
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_127227} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
thomas s.
bra fanget øyblikk, men revy bilder er ikke det vannskligste å ta bilde av da. Men det handler alt om å fange det riktige øyeblikk, å det har du klart med GLANS!

Klem TS
Carsten A.
Tror det er vanskelig for andre enn innvidde å få tak i poeng, vikrer mer som en reporstasje fra en intern sak. Som frittstående bilde gir ikke dette meg noe.

Teknisk er bildet preget av kraftig feil fargebalanse, dvs. ukorrigert for kunstlys. Markert gul-rødt stikk.

MVH CA
Avsluttet .
Et OK bilde med høy putte i album faktor.
Sikker morsomt, men det var det hele denne gangen.

Mvh
ARVE
Gunnar K.
Fargebalansen er allerede nevnt, og den er såpass godt egnet for videreutvikling av egne ferdigheter før du ''putter bildet i albumet'' som noen nevnte, at du bør gripe sjansen og lære mere om fargebalanse. Gjerne legge ut ''korrigert'' bilde her som en ''versjon 2'' slik at vi som kritiserte fargebalansen i utgangspunktet kan følge opp ''læringskurven''.

Ut i fra min (begrensede) erfaring er en ekstern blitz den (letteste) måten å sikre korrekt fargegjengivelse ved innendørs-opptak.
maren e.
Takk for kommentarer.
Enig angående gul/rød stikk, ikke min gode venn i det hele tatt.

Maren
Nils Kristian Th. E.
Hei, Maren. Jeg syns du har et ok eksponert bilde her. Hvis lukkertiden her stemmer (1/25s), så er jeg imponert over hvor skarpt du har fått det! Når vi er inne på lukker syns jeg det er rart (med på en bra måte!) at stikket ikke er gulere enn det er. Jeg bruker å få områder helt igjengrodd av gult med sånn lukker i omgivelser med bare lysstoffrør og liknende. Et tips hvis du ikke har ekstern blits (helst med kabel!) er å bruke den manuelle hvitbalansen, ved at du tar bilde av noe du vil skal være helt hvitt og velger det bildet under manuell hvitbalanse-menyen.

Jeg spurte deg om dette var fra arbeidsplassen deres eller fra selve revyen, fordi jeg syns det er lite kontakt med de tre folka. Alle tre trenger ikke å stirre på deg, men det er som om de henvender seg til noen andre. Det blir vanskeligere å oppnå en gjensidig kontakt på selve revyen, men i en situasjon som denne får man mulighet til å kommunisere med dem og det syns jeg ikke bildet viser. De har fine ansiktsuttrykk, men litt mer kontakt takk! Lykke til videre i praksisen

- Nils Kristian
Kristin A.
Hei Maren. Jeg likte bilde jeg, et annerledes reportasje bilder. Bra fanget øyeblikk. Flott jobba.

- Kristin :-) -
Dag T.
Som reklamebilde for revyen tror jeg bildet fungerer bra. Det lover en litt sprø sykehusrevy. Sånn sett synes jeg faktisk fargestikket passer, det er det lyset jeg forbinder med sykehus.
Jon Fredrik S.
Ny bruk av stetoskop – fattigmanns-EEG?

Og de operasjonshettene! Et par sånne skulle jeg hatt.

Synes bildet fungerer godt, men jeg ville også gjerne bli kvitt litt av stikket. kanskje ikke alt, for det er noe i det Dag sier i kommentaren over også.

Mvh JFS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu