Bildet inngår i albumet Skogen - Formidling av stemninger i skogen.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 60mm + 25mm mellomring
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger392
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126001} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Inger Anne Maritsdotter V.
Hei.

Ut i fra serie-tittel+tekst høres dette spennende ut , tror det kan bli interessant å følge videre.
Bildet i seg selv er ikke så allverden spennende , det trenger det jo ikke å være heller , du har fått til en dus fin bakgrunn , greina danner en svak diagonal , du har fokuspunkt på interessante og fargerike detaljer på greina , det er imidlertid et sted til venstre på greina som er så uskarpt, nesten midt på , den uskarpe ''tingen'' der som stikker opp ; syns den forstyrrer litt av helheten her, mulig du har fokusert på for mange elementer på selve greina , det er vanskelig å svare på , eg er også i lære+prøve/feile-fasen.

For meg ble dette et ok bilde , men dessverre ikke noe mer.

Mvh Inger Anne
Jan O Ø.
Mange flotte detaljer som hadde blitt fine hver for seg. Man trenger ikke nødvendigvis se hva det er eller at det sitter på en gren. Slik bildet framstår blir det for mye luft som ikke sier noen ting. Absolutt noe å jobbe videre med.

Mvh Jan O.
Odd Tore S.
Lav på grein er dekorativt, og du har et godt utgangspunkt her. Diagonalen virker.
Et problem er dybdeskarphet. Den er i snaueste laget her. Jeg vet ikke hvilken blender du har brukt, men det du har lagt opp til er et typisk stativ-og-liten-blender bilde.
En annen sak er at du kunne tatt et snauere utsnitt, kanskje bare en av lavdetaljene. Som de andre kommenterer, blir det vel mye ikke-lav her.
Å gå nærmere kan være problematisk pga enda mindre dybdeskarphet.
Artig og krevende prosjekt, det blir spennende å se hva du kommer ut med framover.
Odd Tore
Eli B.
Takk for kommentarer, ja, jeg jobbet noe voldsomt for å få tatt dette bildet. Først prøvde jeg meg uten stativ, men det funket apsolutt ikke, så satte jeg opp stativet, så sank det ned i snøen, satte opp igjen, skulle ha akkurat dette på grena, som var så og si i høyde med meg, litt høy er jeg jo, så stativet ble også høyt etterhvert, og det var en øvelse i konsentrasjon og selv stå stille, ikke velte stativet, samtidig som man skulle være klar når det ikke blåste. Bommet nok litt på blenderen, husker ikke for øyeblikket hva jeg brukte, men det kan jeg finne ut av. Det er i hvertfall flott at mitt lille prosjekt fenger. Heldigvis var jeg ganske alene når jeg sto og stirret inn i trærne.
mvh Eli
Carsten A.
Mye bra her, strekker seg nok ikke mot det helt store, men en delikat gjengivelse med et fint toneforløp gir et fint inntrykk av denne naturdetaljen.

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu