Skyer
Bidlet er tatt fra en fjeltopp utover en fjord med spennende skyer.
Utstyr
  • Nikon coolpix 5200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger458
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119918} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
kine n.

sjå her ja :) kjempe fint bilde. ser ut som flyfoto nesten...
vet ikke om strålene fra sola ødlegger litt? ikke sikker. fint lys igvertfall... men er det kanskje litt mørkt? hadde vert gøy å sett hvordan det gjør seg lysere med mer kontrast, mulig det ødlegger hele bildet. likte kompen og forgrunnen mot bakgrunnen. fin dybde.
stor juleklem fra kine!
Andreas G.

Et vakkert bilde som viser hvordan lave skyer kan ligge som et lokk over daler, sjøer og innsjøer. Jeg synes også at forgrunnen passer godt inn i bildet. Jeg har forsøkt å ta bildet inn i photoshop og lurer på hva du selv synes dersom man gjør det mørke litt lysere?
Bruk 'Levels' og juster midterste verdi på ''INPUT LEVELS'' fra 1 til 1,5... (f.eks.). Understreker igjen; Vakkert bilde :-) Uten tvil Norsk natur!
Christian P.

Stemningfullt, dust og fint i skyformasjonene. Er, som Kine, litt usikker på hva jeg syntes med strålene, jeg tittet med en gang opp på de når jeg så bildet, så de kan kanskje ta litt av oppmerksomheten bort fra det du virkelig prøver å vise oss her.

Men flott og kraffull norsk natur, kos deg ute når du har sjans til det!

Christian
Inger-Lise S.

Dette bildet syns jeg var nydelig.Virkelig et flott motiv du har funnet her. Spennende skyer og fin forgrunn.Godt lys.

mvh Inger-Lise
Jan M.

meget bra - et flott bilde
Marte A.

veldigbra cecilie..du skulle hatt Photoshop. da kunne du som Grindvoll sa, justert på level`s ene.du er omringet av vakker natur og du fanger det kjempe bra.. bare ser på de bildene du har tatt til nå, hvor mye du lærer der borte.. såå vakert bilde! flybilde ja..

smaks!
Avsluttet .

Hei!

Dette er slik jeg liker! Spesielt det at vi så vidt kan skimte vannet der nede i dypet. men jeg òg må si jeg er litt usikker på om de solstrålene ødelegger litt, mulig at det hadde vert bedre uten, men uansett, det er et råbra bilde! Det skal du ha!

Daniel...

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu