Trapp
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • EF-S 18-55mm f/3.5-5.6
  • Brennvidde52mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO-100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger256
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107385} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Dag T.

Hm, ganske kult, og jeg likte fargetonene, men jeg savner et eller annet, tror jeg, noe som gjør det til mer enn en morsom komposisjon. På den annen side likte jeg tomheten.
Ann-Silje K.

Du har veldig rett i at det er mest fokus på komposisjon siden det er det jeg har prioritert å øve på for tiden;)
Aleksander J.

En helt grei formøvelse med fine fargenyanser, men jeg savner også et distraksjonspunkt.
Kristoffer L.

Jeg liker dette bildet veldig godt!

Her er spennende flater, former, linjer og lys i massevis. Et menneske i bildet ville sannsynligvis forandret det fra å være et bilde av byarkitektur, til å bli et bilde av det mennesket, eller av øyeblikket da det mennesket passerte.

Et bilde behøver slett ikke ha et distraksjonspunkt. Monotoni holder som bare det, når det bare er gjort ut fra en bevisst tanke, som her.

- Kristoffer
Øistein T.

stilig, Ann-Silje!
fargetonene passer megabra, tenkte først at dette ville egne seg bedre i B&W, men synes helt klart du har truffet bra! kontrastene er også ganske røffe og passer utmerket.. ingen helt konkrete elementer å hvile øyet på her og som bryter med alle linjene (og det er mange av dem!)

Øistein
Tomm H.

Flotte linjer/komposisjon. Lyset kunne kanskje vært litt bedre men absolutt severdig!
Kai Frode G.

Dette var meget bra, fin dybde og fine linjer. Jeg ville vurdert å klippe bort en halv cm øverst, slik at det øverste rekkverket forsvant rett ut i høyre hjørne.
Fotograf Carl-Åge H.

Hei og hå...

Stilig bilde. Regner med at det er trappen mellom Oslo Plaza og opp mot Galleriet... Er muligens enig om en liten beskjæring i toppen, men tror ikke det har så veldig mye å si. Fargene og komposisjonen er meget bra.

Stå på...

Mvh Carl-Åge
Ann-Silje K.

Takk for alle kommentarene:)

Carl-Åge: Bildet er faktisk ikke fra oslo i det hele tatt. Det er bare en trapp opp fra en undergang ved St. Olafs Hospital (Het vel kanskje rikshospitalet i trondheim før). Men jeg ser likheten:)
Anders F.

Vi har nok bare ett rikshospital i Norge.
Før het det ''Regionsykehuset i Trondheim'', nå heter det ''St. Olavs Hospital, Universitetssykehuset i Trondheim''. Neste gang får det vel et navn bestående av minst 10-15 ord...

Enig i at formene og de mange linjene her er bra sammensatt, men at ''noe mangler'' (litt usikker på hva jeg egentlig savner), og det skyldes sikkert at jeg ikke er vant til å se bilder fra arkitektur-kategorien. Fargene sitter; i svart-hvitt ble det mye kjedeligere.
May-Lise L.

Tror jeg ville ha klippet vekk de to ''linjene'' øverst. De forstyrrer kompet i mine øyne. Mer kontrast? Eller letne litt på fargen? Linjeføringen i bildet er flott :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu